26 December, 2010

Jom tiup belon.


Salam. Hai geng! Apa khabar korang semua? Hari ini hari ke berapa ek aku praktikal...erm lupa pulak. Tapi yang pastinya, ini adalah minggu ke-6 aku di sini, di Perpustakaan Tun Abdul Razak 1 (PTAR 1), UiTM Shah Alam. Today, mood aku actually tak berapa elok sangat, ada sesuatu yang menggangu gugat hidupku sekarang. Takpela, ada masa nanti aku cerita oke!.... Arini aku dan Sue, my besties ditugaskan untuk mencari newspaper cutting yang berkaitan UiTM. Oh senang betol kerja kami! Suka sangat! Hehe..
Gambar kat atas tu ibarat kami berdua lah, main belon..hahaha... Cumil! ^__^

2 comments:

  1. hahaahah.comel belon tu?dpt mane?

    ReplyDelete
  2. adela...hehehehe..jum main tiup belon..sbb x byk keje..haha

    ReplyDelete