25 January, 2011

Mencari MOOD yang hilang

Assalamualaikum :>

Selamat Pagi teman2!


Awal cik ieda bangun arini. Mimpi nak pegi praktikal ke? Hehehe.. Kalau korang nak tahu, pukul 5 pagi camni la ieda bangun everyday dari Isnin - Jumaat, masa praktikal hari tu. Penat tu memang la sangat penat. Tapi tu la namanya PENGORBANAN :) Rasa bahagia je walaupun letih dan lesu setiap hari sebab bangun pagi2 dan balik kerja pulak dah nak Maghrib. Tak semua orang sanggup buat, duduk jauh pulak tu. Berulang alik for 2 months everyday! Huhuhu.. Tula yang dikatakan Girl Power! HEhehe.. Cik ieda dan teman baik, Cik Sue memang power lah! Eh, cukup2...angkat bakul sendiri la pulak. 

Actually pagi buta nie tengah mencari mood nak sambung buat report praktikal. Hahaha..Mintak2 la sempat kan? :D ~

2 comments:

  1. wahh!!boleh jd power puffgurl nih...hehe

    ReplyDelete
  2. memang pon! nk jadi yang kaler pinky tu1 :D haha

    ReplyDelete